ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όροι χρήσης της τοποθεσίας
ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ
Η χρήση των στοιχείων της παρούσας ιστοσελίδας επιτρέπεται μόνο για προσωπικούς σκοπούς, ενώ απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο και για οποιοδήποτε σκοπό εκμετάλλευσή τους. Η χρήση, αναδημοσίευση, κυκλοφορία τους με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την άδεια της EUROPAL επισύρει αστικές και ποινικές κυρώσεις, βάση του νόμου “περί πνευματικής ιδιοκτησίας” του Ποινικού Κώδικα, αλλά και άλλων ειδικότερων νόμων. Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Για τις διαφημίσεις που περιέχει η ιστοσελίδα, η ευθύνη βαρύνει τους διαφημιζόμενους και η EUROPAL δεν παρεμβαίνει στο περιεχόμενό τους, παρά μόνο αν υπάρχουν προφανείς περιπτώσεις καταπάτησης εννόμων δικαιωμάτων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ
Άδεια για Χρήση Εγγράφων, όπως ειδικά συγγράμματα (White Papers), δελτία τύπου, πληροφοριακά έγγραφα (data sheets) και συχνά ερωτήματα (Frequently Asked Questions) και τεχνικά άρθρα (Knowledge base articles) που προέρχονται από αυτόν τον Διακομιστή («Διακομιστής»), χορηγείται υπό τον όρο ότι:

σε όλα τα αντίγραφα εμφανίζεται η πιο κάτω σημείωση για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και αυτή η ανακοίνωση χορήγησης άδειας,
η χρήση τέτοιων εγγράφων από αυτόν τον διακομιστή περιορίζεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς ή είναι μόνον προσωπική και δεν θα αντιγραφούν ούτε θα τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, ούτε θα διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας, και
δεν επέρχεται καμία απολύτως επέμβαση στα έγγραφα. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
Η EUROPAL ΚΑΙ/Η ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝEΝΑΝ ΤΡOΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ. ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ «ΩΣ ΕΧΕΙ» ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ. ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, Η EUROPAL ΚΑΙ/Ή ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ Ή ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ EUROPAL Ή/KAI TΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΑΜΕΣΗ Ή ΕΜΜΕΣΗ ΘΕΤΙΚΗ Ή ΑΠΟΘΕΤΙΚΗ, ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ, ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ Ή ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΚΕΡΔΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ, Ή ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ, ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ.

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ Ή ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ. ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΟ, ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ
ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ (SITE) ΤΗΣ EUROPAL. ΟΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ (SITES) ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ EUROPAL ΚΑΙ Η EUROPAL ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ (SITE) ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ. Η EUROPAL ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΑΣ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ Η EUROPAL ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Ή ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
Πνευματική ιδιοκτησία περιεχομένου © EUROPAL – Λάζαρος Επανωμίτης. Με επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.
Με την επιφύλαξη κάθε εν γένει δικαιώματος, έστω και αν δεν αναφέρεται ρητά εδώ.
Επικοινωνήστε με την EUROPAL για ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με αυτήν την υπηρεσία.
Λάζαρος Επανωμίτης
e-mail: info@europal.gr